Strašná smrt! Žena chytla muže za... Za pět minut zemřel!

Ilustrační foto

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

29. ledna 2019 16:57

Mužské genitálie mohou být zdrojem slasti, ale i neuvěřitelné bolesti. O tom se na vlastní kůži přesvědčil jeden pár z Vietnamu.

Le Kim Khai se jednou vracel večer z práce domů a u domu se pořádně naštval. Jeho manželka Phan Thi Kim Chuong totiž zamkla dveře, což muže rozzuřilo k nepříčetnosti.

Začal ji proto surově mlátit, navzdory tomu, že se násilí snažily zabránit jejich dvě dcery. Zoufalá oběť v tu chvíli bojovala o život a jakmile spatřila příležitost, hned se jí chopila, a to doslova.

Svého manžela totiž chytla za varlata, která pořádně zmáčkla. Muž se bolestí svalil na zem, žena je ale odmítala pustit. Bolest se však stupňovala, stejně jako Kaiův křik.

Ten byl tak pronikavý, že jej slyšeli i sousedi, kteří okamžitě přiběhli. Navzdory nim ale žena odmítala svého manžela pustit a čekala do příjezdu policie.

V tu chvíli ale byl už muž v bezvědomí, následně jej lékaři prohlásili za mrtvého. Příčina smrti byla udušení zvratky, přičemž dávení vyvolala obrovská bolest.

Žena na policie podle britských médií vypověděla, že muž ji dlouhodobě opakovaně týral a napadal. Neměla v úmyslu mu ublížit, pouze si chtěla zachránit život.

Témata: Lidé ženy Muži Láska, intimnosti, vztahy