Může za vše Kazma? Tohle si myslí Češi o politické straně Soukupa!

Kamil Bartošek alias Kazma 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. ledna 2019 21:46

Posměšky na adresu moderátora a ředitele televize Barrandov Jaromíra Soukupa pokračují. Zatímco den před oznámením vzniku jeho hnutí internet zaplavily humorné komentáře a obrázky s tématikou možné kandidatury do evropských voleb, po odhalení jeho nového politického subjektu se lidé popadají za břicho ještě více.

Sociální sítě zaplavuje jedna hláška za druhou. Všechny jsou víceméně stejného charakteru, strefují se do osoby Soukupa kvůli jeho nově vznikajícímu hnutí. Ostatně nejviditelnější je to například na Facebooku a Twitteru Listu Jaromíra Soukupa, kde se pochvalné komentáře ztrácejí v záplavě trefných poznámek.

Jeden u diskutujících například uvedl: "Do diskusních pořadů si od teď může zvát sám sebe." Zareagoval i advokát Václav Láska, který se pozastavil nad tím, jak demokratické hnutí to bude, když má v názvu jméno zakladatele. "Jsem strašně napnutý, koho si zvolíte předsedou," rýpnul si.

"Moc bych si přál, aby soudkyně Barbara byla ministryně spravedlnosti a Jolanda ministryně školství, protože jinak to bude velký špatný," uvedl další diskutující. Někteří si dokonce myslí, že jde o čin známého internetového baviče a moderátora One Man Show Kazmy.

"Jde o stranu Jaromíra Soukupa doslova, nebo už máte nějaké spolustraníky?" ptá se další diskutující. A jiný dokonce spočítal, kolik lidí mu jeho hnutí pochválilo: "V téhle chvíli je tady 431 komentářů. 6 komentářů je podporujících. Gratuluji máte 1,39 %"

"Z centrálního moderátora lidstva se tímto stane centrální politik lidstva," posmívá se další diskutující. Mnoho se jich ale domnívá, že jde o recesi a že hnutí není myšleno vážně. Další upozorňují, že Soukup přebere voliče KSČM a SPD. A jiní se jen s popcornem v ruce těší na pokračování. 

Témata: Kamil Bartošek alias Kazma Jaromír Soukup (podnikatel moderátor)