Děsivá Výměna manželek! Psychicky nemocný Patrik? Na léčení nešel!

Michal s Marcelou, která si vytrpěla neuvěřitelný teror

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. ledna 2019 10:40 | Aktualizováno: 17. ledna 2019 14:28

Středeční výměna manželek se nesla v duchu úklidu, a to doslova. Marcela se totiž dostala do domácnosti s extrémně puntičkářským manželem a jak jí, tak i zbylým účastníkům Výměny bylo jasné, že Patrik potřebuje odbornou pomoc.

Na tom se ostatně shodli i diváci kteří na internetu v komentářích hojně poukázali na to, že chování Patrika není v pořádku a jeho jednání není normální. Marcele to bylo jasné už po pár hodinách, a celých 10 dní se pro ni změnilo v peklo.

Na druhé straně jsme mohli pozorovat Michala (31), Markétu (2) a Elišku (8) s náhradní maminkou Veronikou (21), kterým vše perfektně klapalo. A to do takové míry, že Veronika procitla a v závěru pořadu dala Patrikovi nůž na krk. Buď vyhledá odbornou pomoc, nebo jejich vztah končí.

Ale jak už to tak bývá výhrůžky byly plané a Patrik nejen že nešel na léčení a své problémy neřešil s odborníky, ale Veronika s ním i přesto zůstala. Tvrdí však, že se situace zlepšila.

"Povahu, kterou má, má pořád. To se asi od základu nezmění. Ale když to srovnám před Výměnou a teď, tak se hodně zklidnil a změnil. Za to jsem hrozně ráda. Ve skutečnosti není tak hnusnej, jak se projevil v televizi," hájí ho Veronika.

S druhou rodinou ale zůstává v kontaktu. "Voláme si, ale že bychom se potkali, je asi nereálné. Já mám na Výměnu hezké vzpomínky, o Páťovi se to ale říct nedá, takže by o setkání nestál," řekla televizi Nova Veronika.

Naopak Marcela nemůže Patrika ani vidět a v kontaktu s ním není. "Když jsem přijela domů, napsal mi nějaké kraviny, tak jsem si ho zablokovala," svěřila se.

Témata: Výměna manželek