Poznáte chlapečka na fotce? Dnes patří k nejkontroverznějším postavám Česka!

Jiří Ovčáček se pochlubil fotkou z dětství! 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. ledna 2019 20:45

Chlapec na fotografii patří k nejznámějším, ale také k nejkontroverznějším postavám současného Česka! Vystudoval gymnázium, pak ale nedokončil studia andragogiky na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze a začal se věnovat žurnalistice. Byl redaktorem a parlamentním zpravodajem Haló novin a později redaktorem Blesku. Dnes ovšem zastává mnohem významnější post! Tušíte, o kom je řeč?

Poznali jste, o koho jde? Pokud jste tipovali Jiřího Ovčáčka, mluvčího prezidenta Miloše Zemana, měli jste pravdu! Fotkou z dětství se na sociálních sítích pochlubil sám mluvčí, který dnes slaví kulatiny!

Ovčáčkovi k jeho narozeninám popřála celá řada lidí. A to mluvčí samozřejmě ocenil! „Vážení a milí přátelé! Od srdce Vám všem děkuji za milá přání k zajímavému životnímu jubileu,“ poděkoval za blahopřání.

Navíc doplnil, že neděle 13. ledna 2019 v sobě spojila několik významných událostí. „Křest Páně. Poslední den katolických Vánoc. Ovčáčkových 40 let, smál se Zemanův mluvčí, který teprve letos přestoupil z církve husitské k římským katolíkům. Ovčáčkovi je tedy dnes čtyřicet let. Znamená to mimo jiné, že může kandidovat na senátora – nebo na prezidenta! Může tak kráčet ve šlépějích Miloše Zemana, za něhož už roky mluví nejen před novináři, ale i na sociálních sítích!

Témata: Jiří Ovčáček