Víte, co sledují vaše děti? Český youtuber je učí, jak skončit přinejlepším v kriminále!

Tary

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. prosince 2018 15:49

Šestadvacetiletý Taras Anatolievich Povoroznyk, známý na internetu jako Tary, je český youtuber, jehož videa sledují desetitisíce lidí. Těm například ukazuje, jak po dálnicích překračuje téměř dvojnásobně maximální povolenou rychlost.

Tary pochází z Ukrajiny, odkud se ve svých 9 letech přestěhoval do Česka. Zde nyní vlastní několik firem a věnuje se například parkouru, tedy umění skákání přes různé překážky, o čemž mimo jiné točí i videa na YouTube.

V rámci své tvorby se ale věnuje i dalším tématům. Na jeho kanále najdeme například videa z nakupování, stavění lega, nebo video, v němž ukazuje převážně mladým divákům, jak jezdí po dálnici rychlostí necelých 250 kilometrů v hodině. 

Youtuber sice v průběhu videa upozorňuje, že to co předvádí na české dálnici on by lidé zkoušet neměli, reverzní psychologie ale definuje, že právě mladší lidé rádi dělají pravý opak toho, co se jim řekne. 

Na tachometru jeho vozu je přitom jasně vidět, že dosahuje rychlosti až 248 km/h. To je přinejmenším vážné porušení zákona a takzvaně "o papíry", zejména je to ale krajně nebezpečné!

Pod videem se proto objevila notná dávka kritiky a Tary své video z kanálu raději smazal, na internetu ale žije dál. A kritika na youtubera, které si za vzor berou možná právě vaše dětí, se množí.

Témata: Tary (youtuber)