Vánoce u Zemanů, Klausů či Babišů? Dárky nosí Babíšek, místo kapra se jí kapralousek! + VIDEO

Petr Jablonský a jeho Vánoce u Babišů

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. prosince 2018 14:49 | Aktualizováno: 19. prosince 2018 14:58

Jak asi vypadají Vánoce u Andreje Babiše? A co u Miloše Zemana nebo Václava Klause? To se ve videu pokouší ukázat známý český imitátor Petr Jablonský- A rozhodně to stojí za to!

U Babišů v obýváku nesmí kromě Andreje a Moniky chybět ani „Mára“, alias Marek Prchal. marketingový odborník ¨pracující pro hnutí ANO. Nechybí narážky na Čapí hnízdo, svěřenecké fondy či Krym. A dárky tu nenosí Ježíšek, ale Babíšek. A co „Andýsek“ v podání Jablonského pod stromečkem vlastně našel? Pruhovaný vězeňský mundúr od „strýčka OLAFa".

A neméně veselé je to u Klausů. Imitátor si střihl roli Klause mladšího i staršího. Exprezident o štědrovečerní večeře kárá svého syna za slova, která zveřejnil na facebooku. „A co ty víš o rodině, ty zm*de!“ odvětí mu Václav mladší. A tak poslanec místo dárku dostane pětadvacet na zadek!

Jablonský se také stačí proměnit v Tomia Okamuru a pohovořit o diktátu z Bruselu. No a u Zemanů se k večeři jí „kapralousek“ bez páteře. „Nejedlý to není,“ prohlásí Zeman nad večeří. Prezident v podání Jablonského také pronáší své vánoční poselství o tom, že v Česku nejsou žádní agenti.

Témata: Petr Jablonský Andrej Babiš Miloš Zeman Václav Klaus Václav Klaus ml. Vánoce