Neuvěřitelné! Podívejte se, s čím se tato žena zasnoubila!

Amanda a Lumiere

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

27. listopadu 2018 12:15

Láska nezná hranic a ta opravdová i hory přenáší. Ačkoliv se proto mnozí někdy podivují nad tím, proč si někdo bere dotyčného či dotyčnou a naopak, lze zamilované lidi jen těžkou soudit. Podivnější svatby nastávají v případě, kdy si někdo rozhodne vzít si například prase nebo koně. I takové případy se ale stávají. My jsme však našli ještě něco šílenějšího.

Čtyřiatřicetiletá Britka Amanda Liberty trpí takzvanou objektofilií. Znamená to, že zatímco ji lidé nechávají chladnou, přitahují ji předměty. A do doslova po všech stránkách.

Jeden předmět ji ale okouzluje a vzrušuje natolik, že si jej chce vzít a Jde o téměř sto let starý lustr, kterému říká Lumiere.

Britskému serveru Daily Mail řekla, že jej viděla na eBay a musela si jej z Německa nechat dovézt. Bylo to ale prý láska na první pohled. Fascinuje jí jeho tvar i energie, kterou srší.

Amanda věří, že jednoho dne se za něj bude moci provdat. Dosud se však nenašel nikdo, kdo by jejich manželství zpečetil, a tak si žena nechala lustr aspoň vytetovat.

Podle jejích slov si i lustr myslí, že tetování je dobrý nápad. Jak spolu hovoří není úplně jasné, Lumiere má údajně ale i další přednosti. Podle Amandy například nežárlí na to, když spí s jiným lustrem, kterému říká Jewel.

Témata: zajímavosti