Nejhorší StarDance v historii! Diváci už to nevydrželi, takhle jim bouchly saze!

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. listopadu 2018 12:52

V sobotu 17. listopadu se ve StarDance nezvykle nerozezněly hudební nástroje. Namísto nich hudbu obstarala vokální skupina. Tu ale diváci po přenosu pořádně zkritizovali!

Vokální skupina Skety tvořila hudební doprovod sobotního večera pro soutěžící v populárním pořadu StarDance. Zatímco porota si jejich um nemohla vynachválit, diváci tvrdí opak. Pro mnoho z nich se dokonce jednalo o nejhorší večer v historii soutěže.

"Tak hudba se tedy fakt nepovedla, mám úplně zkažený večer..." píše jedna z divaček. "Ta hudba zkazila celý večer. Totálně," napsala další. Jiná divačka kvůli tomu StarDance raději nesledovala: "Ta hudba tam vůbec neseděla ani jsem to nedokoukala přepla jsem na jiný pořad."

"Vytí jak na pohřbu - naprosto bez energie. Už nikdy více k tanci," píše další divačka. "Hudba se opravdu nepovedla, doufám, že tohle už se ve StarDance nikdy neobjeví..." uvedla další.

I další divačka měla doslova "zkažený večer. Příšerná hudba. Doufám že už nikdy víc..." napsala. "Myslím, že hudba nebyl dobrý výběr. A myslím, že i tanečním párům to nesedlo," přidala se další.

"Strašný kvílení,na to tančit nedokáže ani Bůh......." uvedla další divačka. "Naštěstí byla ta skupina jen na jeden večer. Nakonec jsem si na tance vypínala zvuk. Bylo to o dost lepší," přisadila si jiná.

"Ta hudba byla fakt strašná," přistála na adresu České televize další kritika. "Hudba hrozná, zkazila celý večer," postěžovala si další divačka.

Témata: StarDance