Evropa jak ji známe skončí! A bude to už za pár let, předpověděla Baba Vanga!

baba Vanga

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. listopadu 2018 20:35

Slepá bulharská vědma Vanga je nejznámější jasnovidkou na světě. Za své předpovědi si vysloužila přezdívku "Nostradamus Evropy", protože předpověděla například Stalinův konec, smrt princezny Diany, nebo 11. září. Kromě toho ale také předpověděla pád Evropy.

Baba Vanga, narozená v roce 1911, údajně v dětství přežila silnou bouři, která ji připravila o zrak, zároveň jí dala získala věštecké schopnosti. Díky tomu se za svého života těšila velké oblibě a vyhledávali ji bohatí a mocní lidé. 

Učinila stovky předpovědí a 85 % z nich se údajně vyplnilo. Tvrdila kupříkladu, že v roce 1999 voda zaplaví Kursk a všichni zahynou. Předpověděla také pád dvojčat 11. září a smrt princezny Diany.

Na rok 2016 předpověděla, že se Evropa začne rozpadat a přijdou muslimové, kteří začnou vést válku. Za rozpad Evropy přitom lze považovat brexit.

Další její věštba se má týkat roku 2025. V něm totiž Evropa jak ji známe přestat existovat. Není řečeno, jestli má být na vině migrace, válka nebo globální oteplování. Evropu ale údajně všichni lidé opustí.

Znovu by se měla osídlit až v roce 2043, a to muslimy. O několik let později má ale nastat zvrat. Spojené státy se odmítnou smířit s nadvládou muslimů a podniknout útoky s využitím zbraní, které budou údajně umět ovládat počasí.

Témata: věštby baba Vanga