Facebook přichází s převratnou novinkou! Změní od základu komunikaci na internetu!

Facebook

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. listopadu 2018 16:40

Facebook je i přes klesající počet uživatelů stále tou nejpopulárnější sociální síti na světě a jako takový určuje trend. Menší a mladší sítě ale mají mnoho vymožeností, které facebook postrádá. A postupně, i když opožděně, je dohání.

Řeč je o mazání již odeslaných zpráv, které se ztratí z Messengeru nejen uživateli, který zprávu poslal, ale i tomu, kdo ji přijal. Tato věc není na poli internetové komunikace novinkou, už před lety ji umožňovalo mnoho takzvaných IM služeb, tedy Instant messaging komunikátorů.

Dnes jí ale facebook nedosponuje, zatímco jiné aplikace jako WhatsApp ano. A nově ji zavede i Messenger. Zprávu ale bude možné smazat jen po omezenou dobu.

Konkrétně půjde o deset minut po jejím odeslání. Cokoliv co do té doby nesmažete protistraně zůstane v Messengeru napořád. I přesto má tato vymoženost své výhody. Můžete například mazat zprávy, které napíšete v nějakém rozpoložení s horkou hlavou.

Pozor však na důležitou věc. Zprávy si během těch deseti minut mohou lidé, kterém je posíláte, přečíst. I poté je lze smazat, ale pouze z facebooku. Z paměti lidí je už tak lehce nevymažete.

Témata: Facebook internet