Bití do hlavy a rány pěstí? Tohle jste ve Výměně neviděli! Matka promluvila!

Lucie a Pavel

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. října 2018 11:13

Středa večer přinesla na televizní obrazovky další díl divácky oblíbené Výměny manželek. Ačkoliv se zdálo, že tentokrát se na rozdíl od těch předchozích nesla v klidnějším duchu, opak je podle jedné z matek pravdou. Co kamery nezachytily?

Ve středeční premiérové Výměně manželek jste viděli rodinu z Tábora, kterou tvoří Marie (33), Jirka (38), Sharlotte (10) a dvojčata Samuel (6) a Vanessa (6). Na druhé straně jste se seznámili s Luckou (32), Pavlem (33) a Williamem (3), kteří žijí ve Veselí nad Lužnicí.

Lucka televizi Nova po natáčení přiznala, že jí nějakou dobu trvalo, než se ze zážitku vzpamatovala a než se jí život vrátil do starých kolejí. Natáčení ale bylo prý nepříjemné i jejímu Pavlovi, kterému vadila přítomnost kamer.

Tvrdí, že ve druhé rodině to bylo hrozné. "Děti tam měli místo zvířat. Ona se jim nevěnovala, přišly ze školy a sedly si k televizi, to bylo všechno. Byla jsem taky dost překvapená ohledně zvířat, bylo to tam dost chaotické. Zvířata pořídili pro děti, ale ty se o to nezajímaly," řekla televizi Lucka.

Některé zážitky dokonce ani kamery nezachytily. "Děti se do sebe pustily strašným způsobem. Vanesska vzala dveře a praštila jimi Samuela do hlavy. Ten z toho byl velmi vykolejený a začali se strašně mlátit, ale opravdu hrozně surově, pěstmi. Musela jsem mezi ně zasáhnout a nebylo mi to příjemné," šokuje Lucie!

Témata: Výměna manželek