Zneužívání nezletilé nevlastní dcery? Další šokující Výměna manželek!

Jirka a Jarmila

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. října 2018 15:59

Televizní diváci se ve středu mohli podívat na další díl Výměny manželek. Tentokrát se matka Jarmila se dostala do rodiny despotického milovníka dřeva Jirky, který vlídností neoplývá. Padlo také nejedno závažné obvinění.

Ve středeční Výměně manželek diváci viděli rodinu z Dlouhého mostu u Liberce, kterou tvoří Jarmila (51), Jan (44) a Adéla (14). Na druhé straně se seznámili s Martinou (35), Jirkou (39), Aničkou (16) a Lukášem (9), kteří žijí ve Volfraticích.

Zatímco Martina si většinou neměla na co stěžovat, ve druhé rodině se odehrávaly mnohem horší věci. Jarmile vadilo především to, že Jirka k dětem nepříliš vřelý vztah.

"Když jsem našla ty prášky a přečetla jsem si v tom příbalovém letáku, na co všechno to je, byla jsem v šoku. Ten kluk byl úplně normální. Stačilo k němu změnit postoj. On se toho Jirky totálně bál. Facka přes hlavu, to bylo normální. Bylo mi ho hrozně líto. Je hrozný, že tohle Martina dopustí. Snažila jsem se Jirkovi vysvětlit, že je to malej kluk, ne velkej chlap, ke kterému by se mohl tak chovat," vzpomínala pro televizi Nova.

"Když Martina není doma, dokážu si představit, že by ho zmlátil. Výchova tam byla taková, jaká byla. Nejdřív dřevo, práce, potom zábava. Ale všechno se dá říct jinak. Za celou dobu jsem neslyšela, že by toho kluka pochválil. Radila jsme Martině tolik azyláků, psycho tam bylo každý den - to, jak tam táta řve, všechno bylo rozkaz. Myslím, že Lukáš ty prášky bral kvůli němu," šokuje Jarmila.

Podivné bylo, že k nevlastní dceři Aničce prý Jirka choval úplně jinak. "Přišlo mi, že se ta holka v něm úplně zhlíží. Druhej den jsem si dovolila říct něco proti Jirkovi a už jsem byla špatná i u ní. Působilo to na mě, jako by spolu něco měli," dodává.

Témata: Výměna manželek