Matka z drsné Výměny manželek je v šoku! Tohle práskla na násilníka Petra!

Eliška a Petr

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2018 12:05

Drsná Výměna manželek má ostrou dohru. Petrovo chování vůči Elišce se po deseti dnech odloučení nezlepšilo, právě naopak. A všimla si toho i druhá rodina.

Divákům se v poslední výměně představila rodina z Jesenice u Rakovníka, kterou tvoří Eliška (24), Petr (27), Radek (2) a Petr (3). Na druhé straně se nachází rodina tvořená Evou (48), Scilárdem (43), Maruškou (17) a Markem (13), kteří žijí v Boušicích.

Vztah Elišky a Petra ale procházel dlouhá léta velkou krizí. Partneři se často hádali a výjimkou nebyly ani drogy a domácí násilí. A to oboustranné. Zatímco Petr nešel pro ránu daleko, Eliška na něj naopak vytáhla nůž. Právě tato krize je přinutila jít do Výměny.

Eliška se v televizi svěřila, že byla kvůli násilí několikrát hospitalizována. Ke svému partnerovi se ale pokaždé vrátila a v pořadu dokonce vzala velkou část viny na sebe. Eva ale byla z Petra šokována ještě z jiného důvodu. Dozvěděla se, že pod vlivem alkoholu boural a zabil svého kamaráda, který s ním jel jako spolujezdec. Díky tomu musel platit statisícové odškodné.

V závěru Výměny to vypadalo, že si Petr i Eliška hodně uvědomili. Skutečnost je ale úplně jiná. Podle televize Nova se totiž situace ještě zhoršila. Petr totiž Elišku brutálním způsobem zbil.

Toho, jaký Petr opravdu je, si všimla i Eva. To se stalo ve chvíli, kdy k nim Petr s Eliškou a dětmi přijeli na víkend na návštěvu. "Dětem jsem slíbila, že jim ukážu zvířata a svezu je na koních. Ale další kontakt už s Petrem určitě mít nechci. Pokud spolu nebudou, nemám problém s Eliškou a dětmi se stýkat. Petr se chová v televizi jinak, než jak se chová ve skutečnosti. Vybarvil se," řekla televizi Nova.

Sama je prý v šoku z toho, že děti v rodině sociálka nechala. "Kolikrát nastaly situace, kdy by tam to dítě nemělo přijít ani na návštěvu, natož aby tam bydlelo. V okamžiku, kdy by Eliška měla přísun peněz, tak bude vařit, bude nakupovat. Myslím, že tihle dva lidi spolu nemůžou žít. Pokud si Eliška najde partnera, který ji nebude podporovat v tom, jak doteď žili, tak může začít normální život," dodala.

Témata: Výměna manželek