Brutální Výměna manželek! Násilí, nemocnice, kriminálka, ukradené děti i vražda!

Eliška a Petr

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. září 2018 22:15

Pravidelní fanoušci pořadu Výměna manželek toho na televizní obrazovce už viděli hodně. Výjimkou nebyly vztahy plné alkoholu, psychopatů nebo násilí. Dnešní díl pořadu má stejně tak drastický průběh, jako dohru.

Divákům se dnes představila rodina z Jesenice u Rakovníka, kterou tvoří Eliška (24), Petr (27), Radek (2) a Petr (3). Na druhé straně se nachází rodina tvořená Evou (48), Scilárdem (43), Maruškou (17) a Markem (13), kteří žijí v Boušicích.

Obě rodiny jsou na první pohled rozdílné, jak to jen jde. Rodina z Jesenice měsíčně finančně nevychází, do práce se v ní nechodí a časté jsou jak hádky, tak násilí. Oproti tomu v Boušicích na statku se žije jak v ráji. A o peníze nouze není.

Vztah Elišky a Petra ale procházel dlouhá léta velkou krizí. Partneři se často hádali a výjimkou nebyly ani drogy a domácí násilí. A to oboustranné. Zatímco Petr nešel pro ránu daleko, Eliška na něj naopak vytáhla nůž. Právě tato krize je přinutila jít do Výměny.

Eliška se v televizi svěřila, že byla kvůli násilí několikrát hospitalizována. Ke svému partnerovi se ale pokaždé vrátila a v pořadu dokonce vzala velkou část viny na sebe. Eva ale byla z Petra šokována ještě z jiného důvodu. Dozvěděla se, že pod vlivem alkoholu boural a zabil svého kamaráda, který s ním jel jako spolujezdec. Díky tomu musel platit statisícové odškodné.

V závěru Výměny to vypadalo, že si Petr i Eliška hodně uvědomili. Skutečnost je ale úplně jiná. Podle televize Nova se totiž situace ještě zhoršila. Petr totiž Elišku brutálním způsobem zbil.

"Naposledy mě kopnul do ledvin a měla jsem pak odraženou ledvinu. Strávila jsem pak čtrnáct dní v nemocnici. Tímhle to asi úplně rozsekl. Skoro mi přestala fungovat ledvina," svěřila se Eliška.

"Ta napadení jsem dala na kriminálku, teď je Petr trestně stíhaný a možná půjde i sedět," dodala. Poté se rozhodla tyrana opustit. Tím to ale zdaleka neskončilo. Sebral jí totiž obě děti.

Petr se po rozchodu z bytu odstěhoval a Eliška zůstala s dětmi sama. "On si pak pro ně přišel, že s nimi chce jít ven. A pak už mi je nevrátil. Už je to týden," dodala zdrcená Eliška.

Témata: Výměna manželek