Peklo ve Výměně manželek! Děti odmítly po návratu mámu, ta všechny brutálně seřvala!

Výměna manželek: Kristýna a Filip se na konci pořadu brutálně pohádali 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. září 2018 14:15

Středeční Výměna manželek byla pro obě matky pořádnou životní lekcí. Zatímco maminka z Ostravy Andrea (34) se utvrdila v tom, že svou rodinu opravdu miluje, na Kristýnu (23) z Vysočiny čekalo nemilé překvapení. Poté, co vyhodila partnera, jí odmítly vlastní děti!

Na televizních obrazovkách se ve středu večer strhlo hotové peklo. Postaraly se o to obě účastnice výměny. Zatímco Andrea s Lukášem (33) a s jejich dětmi Lukášem (10), Dominikem (8) a Alexem (1,5) byla tentokrát v roli matky, která přijde do nefungující rodiny, poprala se se vším statečně.

Filip (21), syn Pepa (4) a dcera Jolanka (5) z druhé rodiny se pod jejím vedením naučili nejen úklidu, ale i jinému životnímu stylu. Naopak náhradní maminka Kristýna se pořádně projevila až v závěru.

Během společné výměny názorů na konci pořadu totiž rozpoutala hotová jatka. Nejprve seřvala Andreu, a poté se obrátila i proti svému o dva roky mladšímu partnerovi,  který se o děti zvládnul postarat navzdory tomu, že není jejich pravým otcem.

"Nenechala mě říct svůj názor. Když jsme říkali, aby se k tomu vyjádřil její partner, řekl jen mé jméno, ona chytla květinu, hodila ji po něm, začala se vztekat, máchat rukama a utekla ven," okomentovala závěr pořadu podle televize Nova Andrea.

V tu chvíli se Kristýna rozkřičela i na přítele Filipa a brutálním způsobem ho vyhodila z domu. To ale ještě nevěděla, co ji tam čeká.

"Jsem ráda, že jsem na to už zapomněla. Bylo to tam hrozné. Když jsem vešla, dostala jsem facku. Řekla jsem si Já tady nezůstanu, chci jít domů," vzpomíná na první chvíle v nové domácnosti Andrea. Když se ale s rodinou z Vysočiny loučila, děti nechtěly, aby odešla.

Odmítaly svou mámu, a po příchodu Kristýny zpět domů jí to daly najevo. Byla z toho tak v šoku, že je seřvala s tím, jestli si "dělají p*del". Šok ale čekal i na Andreu, k ní se její děti rovněž neměly. Celá Výměna tak oběma rodinám pořádně zahýbala životem.

Témata: Výměna manželek