Neuvěřitelné! Muž dokázal přes svými přítelkyněmi utajit, že mu chybí jeho chlouba!

Ilustrační fotografie

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. července 2018 13:58

Doslova neuvěřitelně zní příběh Carlose Delacruze, který dokázal měsíce a roky klamat a obelhávat své partnerky. S jednou ženou chodil téměř tři roky a s další devět měsíců. Ani jedna přitom neodhalila jeho značně pikantní tajemství!

Carlos dokázal ve svých vztazích zatajit fakt, že vůbec nemá to, co většina můžu označuje za svou „chloubu“. Paradoxní na tom je, že s oběma svými partnerkami míval pravidelně styk!

Ženy ale vůbec neodhalily, že nemá penis. Protože když přišlo na věc, chtěl mít vždy zhasnuto a před svými partnerkami se navíc nikdy nesvlékl! A při hrátkách v posteli používal dosud neznámý nástroj.

Delacruzovy přítelkyně si stěžovaly, že při sexu trpí „extrémní bolestí", píše deník Mirror. Muž tak kvůli svým podvodům skončil za „sexuální útoky“ před soudem!

Jedna z partnerek totiž po hrátkách dostala infekci. Proto se s ním v lednu 2016 rozešla. K květnu se pak žena obrátila na policii, protože zjistila, že jí Cruz lhal a že vůbec nemá penis.

Cruz ale nelenil a v srpnu 2016 si našel novou přítelkyni. A vše se opakovalo od začátku. Jeho druhá partnerka dokonce při milování začala krvácet, takže Cruz musel se svými hrátkami přestat.

Obě ženy u soudu přiznaly, že byly šokovány, když zjistily, že jejich milenec nemá penis a že místo něj používal neznámý předmět. To, že ke styku používal „pomůcku“, pak obvinění u soudu přiznal.

Cruz byl zařazen do rejstříku sexuálních delikventů a v září by se měl dozvědět verdikt soudu.

Témata: Láska, intimnosti, vztahy Velká Británie ženy Muži