Manželka řekla svému muži, že má malé přirození. Začalo hotové peklo

Zbraně

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. července 2018 9:38

Bývalý vojenský lékař a nynější realitní makléř David Clark (49) se už na svobodu nepodívá. Za svůj hrůzný čin ho totiž soud odsoudil na doživotí. Za vším přitom stála jedna silvestrovská oslava.

Vše začalo při alkoholové hře během silvestrovských oslav, kdy Davidova manželka Melanie v podnapilém stavu prozradila, že její muž má malé přirození. Tím to ale neskončilo a žena dále přiznala, že měla aféru s jednou z kamarádek jejich dcery.

V tu chvíli mezi manželským párem vypukla hádka, která trvala celou cestu ze zkažené oslavy domů. Namísto toho, aby si o všem promluvili nebo muž od manželky odešel, udělal nejhorší, co mohl.

Zběsile se přiřítil do ložnice s kuchyňským nožem v ruce a začal do ní jako smyslů zbavený bodat nožem. Zasadil jí několik ran do hrudníku, a poté zavolal policii.

"Omlouvám se! Zabil jsem svou ženu! Začala se zase ku*vit! Miluju ji! Nemůžu uvěřit tomu že jsem to udělal! Jsem ku*va zničenej!" naříkal muž do telefonu.

Žena svým zraněním i přes veškerou snahu záchranářů podlehla. Soud ve Velké Británii ale pro muže nenašel pochopení a za brutální vraždu jej odsoudil na doživotí.

Témata: Vražda soudy Velká Británie zbraně