Výměna manželek, které by si neměly co říct! Co tak pobouřilo jednu z nich?

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. června 2023 10:33

Výměna manželek často přináší chvíle, kdy nejen diváci, ale i samotní účastníci litují děti, které se v reality show objeví. Byl to i nejnovější případ kadeřnice Petry, které se nelíbilo chování druhého páru k dcerám Janičce a Elišce.

Jana a Pavel totiž mají opravdu neortodoxní praktiky. Například otec si neváhá navléknout masku čerta a dívkám tvrdí, že si pro ně pekelník jde. "Některé akce na ty děti jsou drsné, fakt se mi to nelíbí," svěřila se Petra pro Novu. 

Následně přiznala, že přístup rodičů k dětem jí poznamenal. "Nechci říkat, že to, co jsem tam zažila, je pro mě odstrašující případ, ale rozhodně je to zdvihnutý prst," poznamenala žena, která je sama na mateřské.

Janička a Eliška na konci Výměny vyslovila přání, aby s nimi náhradní maminka žila, což pochopitelně nejde. "Přišla mi od nich žádost na sociálních sítích, ale tu jsem nepřijala. Úplně totiž nevím, jak bych reagovala, já bych si je asi vzala domů," uvedla kadeřnice.

Petra každopádně druhý pár nehodila zcela přes palubu. Pavel prý holky vždy obstaral a plnil rozkazy. "S Janou bych si asi neměla co říct. Naše názory by se diametrálně rozcházely, jak ve výchově, tak v celkovém fungování života," dodala. 

Témata: Výměna manželek