"Divím se, že si sám zajde na záchod." Hvězdou peprné Výměny manželek byly dvě celebrity

Gábor Boráros

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. května 2023 11:40

Influencerka Monika Jákliová a MMA zápasník Gábor Boráros byli hvězdami nového dílu reality show Výměna manželek. Ta vnesla pohled do domácnosti dvou slovenských celebrit, nad jejichž chováním místy zůstával rozum stát, a došlo i k předčasnému ukončení výměny!

Na jedné straně léta trvající manželství s pěti dětmi, na straně druhé přepychová domácnost slavného páru s jedním dítětem. Středeční Výměna manželek tentokrát promíchala český a slovenský pár, na obou stranách z části s maďarskými kořeny, a o peprné chvíle nebyla nouze.

Čtyřicetiletá Renata z Libereckého kraje se ocitla v domácnosti svérázného zápasníka známého z reality show Survivor. Kromě toho, aby mu připravovala snídani a uklízela, ale nebyla k ničemu připuštěna. Péči o devítiměsíční holčičku přebrala babička, která Renatě prakticky neustále stála za zády.

V jednu chvíli se dokonce zdálo, že pořad předčasně ukončí Renata, která byla z chování Gábora značně rozladěná. "Divím se, že se sám vy*aká a vy*urá," uvedla v narážce na jeho nesamostatnost. Poslední kapkou pro Renatu pak zřejmě byla návštěva restaurace, kde si holčičku mohla pochovat servírka, zatímco jí to dovoleno nebylo. Jak celebrity vysvětlili mezi 8 očima, údajně proto, že nikomu cizímu nevěří.

Ani ve druhé rodině nešlo všechno jako po másle, byť výrazně lépe, než u Gábora. Monika se snažila dokázat, že není jen namalovaná "barbína", a starala se o domácnost i o děti. Nervy jí ale drásala zvířata, zejména papoušci a psi, kteří věčně lezli po stole a jedli z talíře.

To bylo spolu se steskem po holčičce pro Moniku tak velké sousto, že soutěž předčasně ukončila a poslední noc strávila na hotelu. S rodinou Pavla a jejich pěti dětí si ale rozuměla a nezdálo se, že by mezi nimi panovaly výraznější problémy. Naopak se jí tatínek snažil vyjít vstříc a psy například zavíral do klece, což na konci výměny Renata nesla dosti nelibě.

Paradoxně nejméně problematické byly ve středeční výměně děti, které fungovaly alespoň během onoho týdne ukázkově. Starší syn a dcera Monice pomáhali, starali se o své mladší sourozence, a Monika to v závěru ocenila tím, že nejstarší dceru Marušku vzala na nákupy a zaplatila jí, co si vybrala. Vzápětí ale toto krásné gesto degradovala tím, že se sbalila a z domu odešla.

Závěrečné sezení pak bylo poměrně stručné a krátké. Renata vyčetla Monice a Gáborovi, že se nemohla starat o dítě, Monika Renatě zmíněné psy, kterých se Renata zastala, a nakonec Pavel usadil Renatu, když ji vyzval, aby se přestala chovat nepříjemně.

Témata: Výměna manželek Gábor Boráros