Volha se rozjela: Jak diváci zhodnotili úvod seriálu z dob normalizace?

Kryštof Hádek v seriálu Volha.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. dubna 2023 9:30

Česká televize o víkendu nasadila do vysílání další očekávanou novinku. Jde o historický seriál Volha, v němž má hlavní roli Kryštof Hádek. Jak se nedělní úvodní epizoda nazvaná Foxteriéry líbila divákům?

"Standa Pekárek má v životě tři přání: řídit Volhu, jezdit pro Hulizu a vozit Goťáka. Minisérie z báječných dvaceti let v Československé televizi," stojí v anotaci seriálu na iVysílání, kde už si můžete pustit první díl, pokud jste ho neviděli včera v televizi.

Pokud jste jej viděli, můžete se zapojit do diskuzí na sociálních sítích, kterým dominují kladné ohlasy. "Docela autentický, i v detailech," podotkla jedna z divaček. "Po dlouhý době super program v neděli večer," doplnila další.

Diváci jmenovitě vynášejí do nebes Hádka a také Kláru Melíškovou za jejich herecké výkony. Někteří lidé však našli i něco, co by tvůrcům vytkli.

"Mohla by tam být aspoň jedna sympatická postava, je to možná Lábus, ale jinak hrozné charaktery, i když Hádek a Melíšková hrajou super, tak mi z toho bylo úzko, i když to má být komedie," stojí v jednom z komentářů.

Témata: Volha (seriál) Česká televize