Výměna manželek: Hádky mezi dospělými i spory o čištění zubů!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

9. února 2023 9:19

Středeční premiérová epizoda Výměny manželek přinesla konflikty především v jedné z domácností. Pan domácí a návštěvnice z jiné rodiny si totiž úplně nesedli. O co se vedly spory?

Sedmatřicetiletá Karolína pracuje v IT a s o rok mladším Jardou má tři děti předškolního věku. Doma se cítila nedoceněná, proto se přihlásila do pořadu. Ve Výměně zaujala místo třiatřicetileté Mirky vedle jejího partnera Tomáše a čtyř dětí. 

S Tomášem si ale úplně nesedli. Náhradní manželka jej označila za chlapa, který bere protějšek jako svůj majetek. "Vůbec nerespektuje jiné pohlaví, možná ani ostatní chlapy," prohlásila Karolína a zdůraznila, že ona se podvolovat nehodlá. 

On to viděl přesně naopak. "Ona mi to tady chtěla řídit, udělat ze mě hlupáka, který se podřizuje ženské, která o rodině nemá nejmenší páru," poznamenal a politoval Jardu, o kterém řekl, že asi "drží h**u a krok". To v podstatě potvrdila Mirka, když ho označila za podpantofláka.

Velkým tématem byla hygiena, mimo jiné i v souvislosti s utrácením peněz. Tomáš nařkl Karolínu z plýtvání, zmínil nejen nákup jiného jídla, ale i sprchového gelu pro děti za 600 korun. Řešilo se i čištění zubů.

Jarda a jeho partnerka totiž dětem čistí zuby jen jednou za den. Podle nich to stačí. "V druhé rodině se čistí zuby sice dvakrát denně, ale jejich děti mají vyhnilé zuby až k dásním a Zuzance tam během natáčení i praskla stolička," popsala Karolína.

Ani jedna z rodin každopádně účasti v rodinné reality show nezalitovala. 

Témata: Výměna manželek TV Nova