Terezie Tománková: Cenná pochvala za vedení duelu Babiš vs. Pavel!

Petr Pavel a Andrej Babiš v debatě televize Prima.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. ledna 2023 9:29

Terezie Tománková se ve středu večer zhostila moderace prezidentského duelu, který odvysílaly stanice Prima a CNN Prima News. Po konci pořadu se dočkala cenné pochvaly od respektované kolegyně.

Před pěti lety se ucházeli o post hlavy státu Miloš Zeman a Jiří Drahoš, přičemž vyhrál úřadující prezident. Z televizních duelů byl nejlépe hodnocen ten na České televizi, který moderovala Světlana Witowská. A právě ona včera pochválila svou kolegyni.

"Terezie Tománková byla výborná, Petr Suchoň spolehlivý parťák. Nebýt publika a mít možnost, dám Tereze 1*," napsala někdejší dlouholetá tvář ČT na twitteru. 

Oba prezidentští kandidáti Petr Pavel a Andrej Babiš (ANO) chtějí spojovat rozdělenou společnost. Řekli to večer v televizní debatě televize CNN Prima News. Poté se stejně jako v předchozích diskusích přeli o válce. Mluvili pak také o své minulosti, víře či o bezpečnostních otázkách.

Pavel a Babiš nepřevedli podle politologů v dnešní debatě na CNN Prima News nic zásadně nového. Na obou už pozorují únavu. Výrazné přelivy voličů mezi oběma kandidáty proto neočekávají.

Témata: Terezie Tománková Světlana Witowská (dříve Zárubová) TV Prima Petr Pavel Andrej Babiš