Výměna manželek: Nezletilá chce miminko, desetiletý kouřil. Zkrátka všechno špatně

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. ledna 2023 9:45

Střet dvou světů přinesla středeční Výměna manželek a především jedna strana byla pořádně v šoku z toho, co se děje v rodině z Havířova. Děti jsou sice ještě nezletilé, jedno už ale myslí na miminko, další se přiznalo ke kouření.

Zvědavá, jak probíhá epizoda, byla pražská dvojice: dvaatřicetiletý hasič Petr a jeho o devět let mladší partnerka Terka, která se od jejich malého syna Tea přesunula do Havířova za čtyřmi dospívajícími dětmi a sedmatřicetiletým Mírou. Jeho žena Tereza naopak vyrazila do hlavního města. 

V šoku ale byla hlavně náhradní maminka z Prahy, které čtveřice puberťáků dělala problémy. Především čtrnáctiletá Míša neposlouchala a dokonce jí sprostě nadávala. Nejvíc ji ale šokovala něčím jiným. 

Oznámila totiž, že chce za dva roky miminko. Antikoncepci odmítla. "Já to nebudu brát, mně to bude jedno," konstatovala a ještě si pochvalovala, že díky těhotenství a mateřství nebude muset do školy.

Terka si v průběhu natáčení stýskala, že je pro ni tato zkušenost psychicky náročné. "Desetiletý kluk mi řekne, že kouřil," svěřila se a prozradila, že chlapec také stále nezvládá matematiku první třídy. V Praze mezitím všechno probíhalo v klidu. 

To už se nedá říct o závěrečném setkání obou párů. Terka tam svému protějšku z Havířova vyčinila kvůli výchově dětí. "Je to celé špatně, fakt jsem z toho smutná," poznamenala. 

Témata: Výměna manželek