Babiš a jeho "hubu drž" tříští lidi na sociálních sítích!

Andrej Babiš

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. ledna 2023 19:47

Řekl někdejší premiér a šéf hnutí ANO Andrej Babiše své ženě Monice "Hubu drž"? Pravděpodobně nikoliv, přesto sociální sítě plní řada spekulací a názorů na to, co se skutečně odehrálo.

Jak už stars24.cz upozornil, velkým tématem na internetu je sobotní tisková konference Andreje Babiše, zejména video na sociálních sítích, o němž se spekuluje, co v něm vlastně zaznělo.

Podle některých měl expremiér velmi nevybíravým způsobem sdělit své ženě Monice, aby už dále nemluvila. "Tak, hubu drž," mělo zaznít. A nutno dodat, že z videí to tak skutečně zní. Nic takového ale Babiš zřejmě neřekl.

Popřel to jak například novinář Filip Rožánek, který zvuk rozklíčoval, tak i sama Monika, která se proti údajnému výpadu svého manžela ohradila na sociálních sítích. 

“Tak, hubu drž”Všimli jste si toho na tiskovce, co procedil Babiš přes zuby na adresu Moniky, když dokončila tu svoji jednu větu a myslel si, ze to v tom potlesku nebude slyšet? pic.twitter.com/qB5lwSsw8A

— Barbora Mercury 🇨🇿✌️🇪🇺🇺🇦 (@MercuryBarbora) January 15, 2023

Mnozí navíc vyjadřovali pochybnosti a považovali za nepravděpodobné, že by v blízkosti mikrofonů něco takového bývalý premiér řekl. Najdou se ale i tací, kteří jsou přesvědčeni, že Babiš se nevybíravě zachoval.

Například Barbora Mercury je přesvědčena, že ono silné usazení své manželky ve videu skutečně zaznělo. O to více, že nikdo dosud nepřiznal, co jiného chtěl Babiš říct. A napříč sociálními sítěmi není jediná, kdo si to myslí.

Faktem zůstává, že nejlépe ví, co na tiskovce zaznělo, sám Babiš. A ten se k videím dosud nevyjádřil.

Témata: Andrej Babiš