Výměna manželek je zpět! Žárlivost, psychický teror a velká změna po natáčení

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. ledna 2023 8:38

Výměna manželek se po Novém roce vrátila na obrazovky, jak jinak než ve velkém stylu. Diváci se na úvod dočkali česko-slovenské výměny poznamenané jednou vlastností dvojice ze středočeského Kladna.

Středeční epizody se zúčastnila čtyřčlenná rodina z Kladna, kterou tvoří třicetiletá Petra, toho času na rodičovské dovolené, o rok starší Tomáš, aktuálně nezaměstnaný, a jejich dvě dcery. 

Petru čekala cesta na slovenský venkov do vesnice Poniky, kde žijí dvaačtyřicetiletý svářeč Igor, jeho pětatřicetiletá žena Marianna se synem a spoustou zvířat. 

Rodiny si zrovna nesedly, Výměna skončila předčasně - především kvůli žárlivosti české dvojice. Petra se obávala nevěry svého manžela s náhradní manželkou ze Slovenska. "Výměnu jsem ukončila nejen kvůli žárlivosti, ale i dvěma malým dcerám," tvrdila Nově. 

Kontakt mezi oběma rodinami se po natáčení přerušil. "Oni nás začali bombardovat zprávami. Petra mi vypisovala, že se mám přiznat, že jsem spala s jejím mužem, protože ona dostala zánět spodku a musela se léčit," prozradila Marianna a označila to za psychický teror. 

Tak trochu si pak postěžovala na produkci. "Bylo to těžké, vyměnili nás s lidmi, kteří nebyli v pořádku. Oba lhali, navzájem na sebe nadávali a uráželi se. Bylo to hodně frustrující pro nás," dodala vyměněná manželka ze Slovenska. 

Petra ovšem tvrdí, že u nich je teď už všechno jinak. "Ta žárlivost se u nás změnila, všechno se změnilo o 360 stupňů. Začali jsme jiný život, máme své hodnoty nastavené jinak a máme se už dobře," konstatovala Petra.

Témata: Výměna manželek