MasterChef Česko 2022 opouští jedna z favoritek: Osudová chyba!

MasterChef, ilustrační fotografie

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. října 2022 8:38

Vaření z ingrediencí, které by doma zřejmě nikdy nepoužili, čekalo tuto středu na desítku zbývajících soutěžících v show MasterChef. Se soutěží se loučí Tereza, která udělala osudovou chybu. K vyřazení totiž mohla jednoduše odsoudit někoho jiného.

V divácké oblíbené televizní show se včera vyřazovalo, hrozba visela po předchozí týmové výzvě nad pěticí soutěžících. Tereza si mohla zachránit krk, kdyby využila imunitu. Jenže tak neudělala a pořádně se jí to vymstilo.

V prvním kole musel každý z amatérských kuchařů zakomponovat do svého pokrmu některou z přidělených vnitřností. Na Terezu vyšly kančí žlázy, štěstí se ale usmálo na Ivku s krůtími žaludky. 

V dalším úkolu šlo v podstatě o neutralizaci těch nejpálivějších chilli papriček z celého světa. Imunita zůstala nevyužita, opět ke škodě její držitelky. Uspěla totiž Petra se svým chilli con carne.

Došlo tak na dramatické finále s červy a definitivní potvrzení osudové chyby s nevyužitím imunity. Do finálové devítky proklouzli Betty a Vojta, naopak Tereza v MasterChefovi končí. 

Témata: MasterChef