Mysleli si, že to je vtip. Elon Musk novým produktem vyráží dech!

Elon Musk

Autor: ČTK

14. října 2022 19:11

Miliardář Elon Musk opět dokázal, že o svých nápadech nevtipkuje. Rozhodl se totiž rozšířit své podnikatelské aktivity a představil svůj parfém pro muže nazvaný Burnt Hair (spálené vlasy).

Pokračuje tak v nabídce řady různých produktů, které se z počátku tváří jako vtip, ale nakonec se z nich stávají vyhledávané produkty.

"S takovým jménem, jaké mám já, byl vstup do podnikání s vůněmi nevyhnutelný. Proč jsem se tomu tak dlouho bránil!?" uvedl Musk na twitteru, kde se nyní označuje za prodejce parfémů. Muskovo příjmení je anglickým výrazem pro pižmo - látku využívanou při výrobě parfémů.

Muskův parfém nabízí jeho společnost The Boring Company, která se zabývá stavbou tunelů a plánuje vysokorychlostní transportní systém hyperloop. Na jejích internetových stránkách je popisován jako "esence nesnesitelné touhy". Cena činí přes 2500 Kč za lahvičku a podle Muska se za několik hodin prodalo těchto parfémů 10.000.

Musk už dříve nabídl k prodeji značku tequily Tesla či krátké saténové šortky, označované short shorts, na znamení vítězství nad investory, kteří sázeli na trhu proti akciím automobilky Tesla. Ta je nyní nejhodnotnější firmou na světě ve svém oboru. Společnost The Boring Company prodávala na začátku roku 2018 plamenomety za 500 dolarů za kus.

Témata: Elon Musk