Tereza Hlůšková na Instagramu! Jak se jí vede po návratu do Česka?

Tereza Hlůšková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. června 2022 8:38

Příběh Terezy Hlůškové zná snad opravdu každý, nyní se ona sama rozhodla psát jeho další kapitolu. Po návratu do Česka totiž udělala nečekaný krok a pustila lidi do svého soukromí. Založila si totiž instagramový profil.

Hlůšková, kterou v Pákistánu v drogové kauze odsoudili k více než osmi letům vězení, z nichž si odseděla více než tři roky, již na nově zřízeném profilu zveřejnila několik příspěvků s fotografiemi z jižní Moravy i ze země, kde byla vězněna. 

Především ale poskytla zajímavé vyjádření v souvislosti s rozhovorem, který poskytla jednomu z tuzemských časopisů. Kdo si ho přečte, dozví se podle ní pravdu. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Tereza Hlůšková (@terezahluskova_)

"Jsem splachovací a zakládám si na své silné povaze, ale netvrdím, že mě nemrzí názory a komentáře lidí, kteří neví ani půlku. Nojo, blonďatá mladá bílá holka zadržená v Pákistánu na letišti," poznamenala a také prohlásila, že z ní některá média udělala bestii a zlého člověka.

Proto se prý některým názorům na svou osobu ani nediví. "Většina lidí dělá chyby, ale musíme se z nich poučit. A žít dál! A o to se teď právě snažím," vzkázala Hlůšková.

Témata: Tereza H. zadržená v Pákistánu