Žena oznámila děsivou budoucnost Evropy! A bude to brzy

baba Vanga

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. června 2018 18:18 | Aktualizováno: 3. června 2018 23:44

Slepá bulharská vědma Vanga patří mezi nejznámější jasnovidky na světě a díky svým předpovědím si vysloužila přezdívku "Nostradamus Evropy". Předpověděla například Stalinův konec, smrt princezny Diany, 11. září, ale i uprchlickou invazi a nově se ukázalo, že i brexit.

Baba Vanga se narodila v roce 1911 a její život je opředený mnoha mýty, které nelze s určitostí potvrdit ani vyvrátit. V raném dětství prý přežila silnou bouři, která ji připravila o zrak, zároveň ale získala věštecké schopnosti.

Vanga se během svého života těšila velké oblibě a vyhledávali ji bohatí a mocní lidé. Za svůj život učinila stovky předpovědí a 85 % z nich se údajně naplnilo. Věštkyně zemřela v roce 1996, její předpovědi ale sahají mnohem dál. 

Vanga například tvrdila, že v roce 1999 voda zaplaví Kursk a všichni zahynou. V té době se věštkyni smáli, nikdo ale netušil, že proroctví se netýkalo města v Rusku, ale stejnojmenné ruské ponorky. Předpověděla také pád dvojčat 11. září a smrt princezny Diany.

Trefila se i v dalších věštbách. Vanga věděla o ničivém tsunami, které v roce 2004 zpustošilo Indonésii, Thajsko, Indii, Srí Lanku a další země. Předpověděla také zvolení prezidenta Baracka Obamy do čela Spojených států.

Předpovědi baby Vangy se týkají i roku 2016. Věštkyně tvrdila, že Evropa se začne rozpadat a z rozvojových zemí přijdou muslimové, kteří začnou vést válku. Její předpovědi se obě vyplnily.

Za rozpad Evropy totiž lze považovat brexit, tedy odchod Velké Británie z Evropské unie, který mohou následovat další země. Co se týče muslimské invaze, tu lze spatřit v aktuální uprchlické krizi.

Vanga také tvrdila, že do roku 2043 Evropu muslimové zcela ovládnou. Jestli se tak stane ukáže až čas, podle statistik Eurostatu ale do Evropy už dorazilo více než milion muslimských migrantů. 

Věštkyně se na druhou stranu ve svých předpovědích několikrát zmýlila. Předpověděla totiž, že Obama bude posledním prezidentem USA a že v roce 2010 začne třetí světová válka. To se naštěstí nestalo.

Témata: evropa Muslimové věštby baba Vanga