Jaroslav Starka přežil pokus o atentát. Teď bojuje v nemocnici, nikdo ale neví kde!

Jaroslav Starka 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. května 2022 14:53

Šéf fotbalového klubu z Příbrami Jaroslav Starka je v zahraničí v nemocnici. Ačkoliv není známo kde přesně se nachází, údajně byl hospitalizován se zápalem plic.

Kde přesně se Starka nachází, v jakém je stavu a s čím se léčí není známo. Web idnes.cz tvrdí, že Starku postihl při dovolené na Kanárských ostrovech oboustranný zápal plic a byl hospitalizován v místní nemocnici.

"Aby si jeho organismus odpočinul, je podle mých informací udržován v umělém spánku," uvedl zdroj. Internetem ale kolují i další informace, a ty tvrdí něco jiného.

Podle Blesku leží prezident fotbalového klubu v kómatu v nemocnici na Mallorce. Jeho zdravotní problémy by navíc mohly mít spojitost s těžkou cukrovkou či s transplantovanou ledvinou.

Sdílnější není ani rodina. "Je hospitalizován v zahraničí a blíže bez komentáře," uvedl pro ČTK bez dalších podrobností syn Jaroslava Starky Jan.

Starka nesvádí boj o život poprvé. Kromě zdravotních problémů se v minulosti stal i terčem atentátu, který přežil. Střelec ho v roce 2005 vylákal před dům a následně zasáhl dvěma kulkami. Trefil se do lokte a hrudníku, naštěstí ale nezasáhl životně důležité orgány. Později pro média uvedl, že na něj střelce poslal Radovan Krejčíř.

Témata: Jaroslav Starka