Výměna manželek se točila kolem malé Míši: Neshody po natáčení?!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2022 13:39

Televizní diváci mohli nabýt dojmu, že mezi sebou obě rodiny ve včerejší Výměně manželek neměly žádný problém. Není to tak úplně pravda. Neshody se ale vynořily na povrch až po natáčení.

Hlavní děj středeční epizody se točil především kolem třináctileté Míši a její maminky Vlaďky, která žije s partnerem Pepou v Kojetíně. Pro účely natáčení si vyměnily místa s šestatřicetiletou Katkou z Peček, kde sídlí její rodina - o dva roky starší Jirka a děti Sam, Adriana a Sofie. 

Brzy se ukázalo, že náctiletá dívka tráví - s výjimkou školy - téměř veškerý čas doma a nemá žádné kamarády. Náhradní maminka se rozhodla s tím něco udělat, a to nejrůznějšími prostředky. Koupila jí nové oblečení a dokonce i obarvila vlasy. 

Katka se po natáčení televizi Nova svěřila, že jí to bylo vyčteno. "Ve finále mi Vlaďka napsala, že jsem jí zničila vlasy, proč jsem jí je barvila a že v hlavě měla strupy," uvedla. 

Vlaďka ovšem připustila, že změna vizáže zafungovala a dceři dodala sebevědomí. "Ona s těmi barvenými vlasy nebyla moc spokojená, ale určitě jí to pomohlo," poznamenala. Za důležitější ale považuje změnu školy, kde si našla kamarády a má i lepší prospěch. 

Katce se ale v druhé rodině nelíbily i některé věci týkající se stravování či hygieny. "Pepa se vlastně vykoupal jenom, když přišel z práce, což byly tři dny. Miška se vykoupala dvakrát," prozradila. Obě rodiny si zkrátka do oka úplně nepadly. 

Témata: Výměna manželek