Výměna manželek: Rodiny si nesedly, o zajímavé momenty nebyla nouze!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. dubna 2022 11:05

Výměna manželek někdy vede k rozpadu vztahů či jiným změnám v domácnostech, které se natáčení zúčastnily. Tentokrát se tak nestalo, ale o zajímavé momenty nebyla nouze. Rodiny si totiž nepadly do oka.

Ve Výměně se představila rodina ze Šestajovic, kterou tvoří šestačtyřicetiletý Standa se svou ženou Alenou a synem. Standu tak trochu vykolejí, když přijede náhradní manželka, dvaapadesátiletá Olga, a prozradí, že má o šestnáct let mladšího partnera.

Olga především dojde k závěru, že vztahy v její rodině jsou plné lásky, zatímco v druhé domácnosti tomu tak není. Standa se podle jejího názoru stále vychloubal, čas proto raději trávila sama. 

"Měla jsem u nich pocit, že spolu žijí jako kamarádi, že to není partnerský vztah. Můj přítel Pepa také nebyl s Alenou spokojený, je to podle něj sedmilhářka," nechala se slyšet.

Alena na jižní Moravě nahradila Olgu po boku Pepy, který se s partnerkou dal dohromady na seznamce, a tří dětí. Natáčení podle ní proběhlo v pohodě, ačkoliv si úplně nesedli. K jednomu vyhrocenému momentu ale došlo.

Pepa totiž žádal i jídla, která běžně od partnerky nemá. U polévky s játrovými knedlíčky ale u náhradní manželky trochu narazil, když řekla, že "ha***ovi koktavému ještě ukáže". Reality show ale tentokrát ani v jedné domácnosti nic nezměnila. 

Témata: Výměna manželek