Poslední díl Peče celá země nazvedl diváky ze židlí! Porotu osočují z podjatosti!

Zdeněk

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. dubna 2022 10:22 | Aktualizováno: 24. dubna 2022 18:34

Fanoušci televizní show Peče celá země jsou v šoku. Porota totiž k nesmírnému překvapení všech vyhodila Zdeňka Tokára, který patřil mezi favority soutěže. Lidem se to nelíbí a domnívají se, že za tím stojí osobní problém jednoho z porotců.

Zdeněk byl miláčkem veřejnosti i ostatních soutěžících. Navíc odváděl skvělé výkony, za něž byl několikrát zvolen Pekařem týdne. V posledním díle se mu sice moc nedařilo, ale že soutěž opustí nečekal nikdo. Překvapení to bylo jak pro diváky, tak pro další účastníky soutěže.

Fanouškům to ale vadí, a vinu vidí v jednom z porotců. Jak vyplývá z diskuzích na sociálních sítích, domnívají se, že na vině není ani tak nepovedené pečení Zděňka, ale spíše porotce Josef Maršálek, který byl podle mnohých nepřiměřeně přísný, podle jiných nesnese mužskou konkurenci.

"Tak dneska velké, ale opravdu velké zklamání. Zejména pan Maršálek byl zbytečně štiplavý. Zdeněk na vypadnutí rozhodně nebyl," píše jedna z fanynek. "Já v tom vidím osobní problém pana Maršálka," domnívá se další. "Mně to taky tak přišlo, že to bylo z jeho strany osobní," přidala se jiná diskutující.

"Podle mě pan Maršálek nechce vidět lepšího chlapa jako cukráře," napsala jiná. Další divačka napsala, že Maršálek není spravedlivý a Zdeněk mu delší dobu překážel. "Letošní oba porotci na "ránu". Namyšlený Maršálek který je arogantní a rýpavý jak vidle v hnoji. A ta rádoby porotkyně ( jméno nevím) jen přikyvuje jako loutka," píše jiná fanynka.

"Každý díl se hodnotí jinými měřítky i jinou objektivitou. To je fakt vtipný. Holt jak se to hodí... Ne, on určitě jít neměl!" zastal se Zdeňka další divák. "Myslím že dnes porota nebyla objektivní," uvedla jiná divačka.

"Porota je neobjektivní, do očí bijící je jak nadržují Janě," hodnotí další fanynka pořadu. "Je v každém kole jasné na koho si dnes porota nabrousila zuby a koho chce to kolo vyhodit," domnívá se další divačka. Na facebookové stránce pořadu ale zaznívaly i ostřejší slova a sem tam i letěla směrem k porotcům nějaká ta vulgarita. 

Témata: Soutěž Peče celá země