Výměna manželek má zajímavou dohru: Plivla na mě, tvrdí jedna z účastnic!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

31. března 2022 9:19

Středeční premiérová epizoda Výměny manželek svedla dohromady dvě rodiny, které si tak úplně nesedly. Problémem však je, že se vzhledem k okolnostem potkávají i po natáčení reality show.

Jednačtyřicetiletá Alena žije se svou čtyřčlennou rodinou v Pěkné, v rámci Výměny se ale podívala do Prachatic místo o rok mladší Renaty, která zde žije s osm let mladším Lukášem a čtyřmi dětmi. A zjistila, že se jí nežije zase tak špatně... 

Do reality show šla i proto, že doufala ve změnu přístupu u svého partnera Karla, který je poměrně líný. Ona je tak doma téměř na všechno sama. Jenže v nové domácnosti zjistí, že mohla dopadnout i hůře. Náhradní manžel Lukáš bral od 14 let drogy a se závislostí skoncoval kvůli rodině až před třemi lety. 

Alena se kýžené změny ve fungování vlastní rodiny nedočkala, po natáčení však řeší především napjaté vztahy s druhou rodinou, protože žijí nedaleko od sebe. 

"My teď do Prachatic nejezdíme jen kvůli tomu, abychom je nepotkali," řekla televizi Nova. "V 18 rodí děti, aby byla na dávkách, my na ně budeme vydělávat a ona mi bude něco vyčítat?" dodala Alena, která si při závěrečné konfrontaci s Renatou očividně nesedla.

Dokonce prý mělo dojít k incidentu, kdy na ni jedna z Renatiných dcer měla při setkání ve městě plivnout. Z účastníků poslední Výměny se přátelé zkrátka nestanou. 

Témata: Výměna manželek