Výměna manželek: Nevěrníci začali po natáčení sekat dobrotu!

Ve Výměně manželek se tentokrát zachraňovaly vztahy.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. března 2022 10:15

Nevěra byla tématem v obou domácnostech, které se zúčastnily středeční premiérové Výměny manželek. Doslova tedy viselo ve vzduchu, jestli natáčení u některého z párů nepovede k definitivnímu rozpadu vztahu. Jak to dopadlo?

V Chomutově spolu dál žijí sedmatřicetiletí Hanka a Ludva se třemi dospívajícími dětmi. Do Výměny je přihlásil bratr Hanky, která přiznala, že do natáčení byly mezi ní a partnerem velké komplikace. Dokonce ho osobně přistihla při románku.

"Co se týká nevěry, tak si myslím, že to utnul a je to v cajku... Zatím dobrý," prozradila televizi Nova. "Pořád to ve mně je a bude, ale snažím se mu to při hádkách nevyčítat. Zatnu zuby a říkám si, že život jde dál. Jsme spolu dlouho, máme spolu děti a nevyčítám mu to," dodala. Vztah tedy funguje dál.

Platí to i o druhé rodině ze středočeského Kolína. "Výměna asi trošku pomohla ten vztah zachránit. Protože jsme zjistili, že se fakt máme rádi," přiznala Nela, která žije s o dva roky starším Davidem a devatenáctiměsíčním synem.

V minulosti přitom i kvůli záletům žili nějaký čas v odloučení. Třeba hádkám prý neodzvonilo ani teď. "Hulení a alkohol jsem přestala řešit. Vadí mi to, ale nic s tím neudělám," dodala Nela. 

Témata: Výměna manželek