Výměna manželek: Saša se zhroutila kvůli malému chlapci!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2022 13:39

Poslední premiérová epizoda Výměny manželek přinesla dramatické chvíle kvůli malému Kubovi. Náhradní maminka si s ním totiž tak úplně nevěděla rady.

Bára s Jakubem ze Žandova přichystali náhradní manželce Saše nemilé překvapení. Krátce před natáčením totiž dvojnásobná maminka přestala kojit mladšího Kubu, který začal protestovat. Chlapeček nespal a nechtěl jíst.

Saše navíc nebylo umožněno mu dávat náhradní výživu, nakonec se situace tak vyhrotila, že došlo na slzy. Podle matky dítěte ale nebyly takové dramatické chvíle vůbec nutné. 

"Hroutila se z toho, že tady měla asi malé dítě, kterému se nevěnovala natolik, aby ty děti byly v pohodě. Kdyby se těm dětem věnovala víc, bylo by to jiné," řekla Bára televizi Nova a její partner dodal, že "taková paní jako Saša není vhodná pro rodinu".

Bára konstatovala, že nad umělou výživou nebo mlékem nepřemýšlela. "Kubíček nám jedl všechnu stravu. To, co jsem uvařila. Vůbec jsem nepřemýšlela nad tím, že když sem přijde jiná paní, že navrhne jinou výživu," nechala se slyšet.

Témata: Výměna manželek