Výměna manželek: Rodina žila z 50 korun na den! Jak se jí daří dnes?

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. února 2022 14:20 | Aktualizováno: 11. února 2022 22:06

I tento týden přinesla Výměna manželek zajímavou podívanou a mnozí diváci museli kroutit hlavou. Jedna ze zúčastněných rodin totiž žije hodně skromně.

Ve středeční epizodě se představili devětadvacetiletý Jakub s o devět let mladší Terezou z Nové Vsi pod Pleší, kteří mají dvouletá dvojčata Nikolu a Kristýnu. Natáčení ale jasně odhalilo, že rodina má problém s financemi. Denní rozpočet činil pouhých 50 korun. 

Náhradní manželka Adriana se proto rozhodla vzít věci do vlastních rukou a pomoci třeba tím, že zajistí věci od charity. "Vím, že Kuba byl naštvaný," řekla nyní televizi Nova. 

Prohlásil totiž, že s Terezou nejsou žádní sociálové. "Já jsem ale myslela na ty děti, ne na ně," konstatovala žena z Mikulova, která podle svých slov dál každý den myslí na druhou rodinu. 

Jakub se ale od pomoci od charity distancoval. "Jsem absolutně proti tomu. Snažil jsem se s nimi spojit, oni se mnou nekomunikují," nechal se slyšet.

Finanční odměna za účast v reality show se rodině hodila. "Insolvenci jsme ukončili a máme vše zaplacené. Žijeme jako normální rodina," vzkázal. 

Témata: Výměna manželek