Survivor Česko & Slovensko 2022: Zoufalá produkce žádá diváky o radu!

Survivor

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. ledna 2022 10:31 | Aktualizováno: 29. ledna 2022 22:00

Je všeobecně známo, že česká verze reality show Survivor je prakticky po všech stránkách tragická. Lidé v diskuzích nešetří kritikou, hodnocení recenzentů jsou mizerná, a prestižní zahraniční záležitost se v Českých podmínkách opět změnila ve frašku. Jak se nyní zdá, produkce pořadu si to moc dobře uvědomuje.

Dlouhá a k uzoufání nudná stopáž, příšerný zvuk, střih, nelogický odklon od zavedených funkcionalit soutěže, ale i covid a nezajímavé tváře v prostředí údajně "drsné reality show", která ale postrádá jakoukoliv uvěřitelnost boje o přežití a na rozdíl od originálního konceptu pořadu je to spíše dovolená. To jsou jen některé z ohromného množství chyb, kterých se Survivor dopouští.

Není poté divu, že je diváky hodnocen velmi negativně. Ti v diskuzích nešetří kritikou a jen těžko přenášení přes srdce, že skvělý koncept zahraničního pořadu byl v Česku takto násilně převrácen.

Jak tragický výsledek je si ale podle všeho uvědomuje i produkce. Ta totiž požádala diváky o radu. "Reakce na show jsou velice rozmanité - zaznamenáváme jak pozitivní, tak i ty negativní," přiznala produkce na Instagramu.

"Jelikož se stále točí a v TV běží show o pár dnů později, je tak možné se podílet svými názory na zdokonalování produkce, aby byla show více poutavá. Prosíme o feedback, který bychom rádi předali kompetentním osobám," žádá diváky o zpětnou vazbu.

Pod příspěvkem se sešly stovky komentářů, které mnohdy často kritizují změny, jež si upravila právě česká produkce. Duely, stopáž, příšerná kamera a zvuk a absence jakýchkoliv prvků survivalu jsou nejčastější výtky, které diváci k tvůrcům směřují.

Témata: Survivor