Výměna manželek: Děti se bály vlastního otce! Jak to dopadlo?

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. ledna 2022 10:05

Výměna manželek i v tomto týdnu přinesla zajímavou podívanou, v jedné ze zúčastněných rodin totiž nepanovaly zrovna nejlepší vztahy. Pomohlo natáčení pročistit vzduch?

Babička přihlásila do reality show rodinu kolem dvaačtyřicetiletého Davida a o čtyři roky mladší Gabriely, kterou přijela z Duchcova vystřídat v péči o čtyři děti - patnáctiletou Danielu, čtrnáctiletou Jarmilu, desetiletého Davida a šestiletého Jakuba - náhradní manželka Naďa.

V nové rodině brzy zjistila, že problémem je David, který v domácnosti s ničím nepomáhá a ke všemu má ještě poznámky. Děti z něj navíc mívají strach. 

Pokud z této výchozí situace diváci vyvozovali, že dojde k rozchodu, byli na omylu. Gabriela dle serveru TN.cz připustila, že páru Výměna páru pomohla. 

"Jediný člověk, na kterého se můžu spolehnout, je manžel. Byla jsem k němu nespravedlivá," konstatovala obyvatelka Rotavy, která se ovšem zmínila i o rodinném incidentu.

Rodičům se totiž po natáčení konečně rozhodla přijet ukázat jejich vnoučata. "Myslela jsem, že když rodičům ukážu děti a manžela, tak že si řeknou, že žiju život, jak bych měla. Snažila jsem se. Rodiče uráželi moje děti i Davida," svěřila se. 

Témata: Výměna manželek