Petra Srncová nalezena mrtvá v Londýně! Scotland Yard prozradil první informace!

Petra Srncová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

13. prosince 2021 16:15

Okolnosti smrti české zdravotnice Petry Srncové, jejíž tělo bylo o víkendu nalezeno v parku na jihovýchodě Londýna, nejsou podezřelé. S odvoláním na policii to dnes uvedl server Independent.

Muž, který byl zadržen v souvislosti se zmizením Češky, byl propuštěn na kauci. Tělo ženy, která byla pohřešovaná dva týdny, našla podle britského tisku v parku Brunswick Park ve čtvrti Camberwell skupina dětí v neděli před polednem.

"Její smrt je považována za nevysvětlenou, ale počáteční vyšetřování nasvědčuje tomu, že okolnosti nejsou podezřelé," uvedl dnes Scotland Yard.

I když tělo dosud nebylo formálně identifikováno, londýnská policie sdělila, že rodina Srncové v České republice je o vývoji informována.

Policie po 32leté Češce z Uherského Hradiště několik dní pátrala. Naposledy byla spatřena před dvěma týdny, když jela z práce domů. Podle policie v neděli 28. listopadu okolo 19:45 odešla z práce a zamířila domů do čtvrti Camberwell. Před nastoupením do autobusu si ještě vybrala peníze. Naposledy byla údajně spatřena v autobuse asi o půl hodiny později. Její zmizení ohlásil 3. prosince jeden z jejích kolegů, když se neobjevila v práci. To podle něj pro ni bylo velmi netypické.

Témata: Petra Srncová Velká Británie