Kadri a Andrea? Diváci hodnotí krach vztahu: Lži, podrazy...

Andrea a Kadri ze Svatby na první pohled.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2021 8:33

Svatba na první pohled dospěla do finále, kde se rozhoduje o osudu jednotlivých vztahů. Kadri a Andrea nakonec krizi neustáli a diváci mají jasno, kdo je viníkem.

Svérázné televizní seznamky, ve které páry dávají dohromady odborníci z oborů psychologie a biologie, se zúčastnili také Kadri a Andrea. Ačkoliv si na konci experimentu řekli, že vztahu dají šanci, nakonec je všechno jinak. A diváci mají jasno...

Kadri zprvu patřil k jejich oblíbencům, podle lidí ale nakonec vyšla na povrch pravda. "Ze začátku jsem myslela, že Kadri je v pohodě, ale potom jsem změnila názor," napsala jedna z divaček na facebooku. "On neví, co chce," doplnila vzápětí.

Jako překážku také mnozí viděli fakt, že nemá trvalé bydliště v Česku. "Proč leze do takového pořadu, když je v cizině. Proč ona by měla dělat ústupky a stěhovat se tam?" nechápal jeden z diskutujících.

Některým divákům se pak nelíbil jeho charakter. "Očividně prostě Kadri možná hezčí tvářička, ale slaboch, co řeší své problémy lhaním, mlžením a podrazem na partnera," stojí v jednom z komentářů. "Kadri se choval jak malý děcko, lže, vykrucuje se," dodal někdo další. 

Zdá se tedy, že Svatba na první pohled přináší prospěch jen někomu. Zatímco Nova si užívá diváckou sledovanost, účastníci zjišťují, že je lepší se seznamovat normálně.

Témata: Svatba na první pohled