Radek Kašpárek očima diváků: Správně nekompromisní, nebo mimo mísu?

Porota soutěže MasterChef.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. listopadu 2021 9:44 | Aktualizováno: 13. listopadu 2021 22:18

MasterChef je samozřejmě také o emocích, které do pořadu vnáší kromě soutěžících také porotci. Občas přitom balancují dost na hraně. Jak diváci hodnotili poslední vystupování Radka Kašpárka?

Radek Kašpárek přivítal aspiranty na nejlepšího amatérského kuchaře ve své michelinské restauraci FIELD a neváhal pořádně zvýšit hlas, když se mu něco nelíbilo. Co jeho tlaku na soutěžící říkali diváci?

Na sociálních sítích pro něj většinou měli pochopení, dokonce se našli i tací, kteří by možná ještě přitvrdili. Konkrétně zmiňovali britského šéfkuchaře Gordona Ramsayho a jeho chování v pořadu Pekelná kuchyně.

"Že byl Radek nekompromisní a vyžadoval naprostou přesnost, čistotu a nikomu neslevil ani o píď, je v naprostém pořádku. Nebylo od věcí, aby i soutěžící si vyzkoušeli, jak to v opravdu profi vyhlášené a oceněné kuchyni chodí," poznamenal jeden z diskutujících na facebooku.

Soutěžící prý museli chápat šanci vařit v michelinském podniku jako příležitost. "Radek byl takový, jaký má být," podotkl další z diváků.

"Chápu je to soutěž, ale pořád jsou to amatéři. A včera ten stres, který tam pan Kašpárek vytvořil, byl mimo mísu. To je můj názor, každý to vidí jinak, ale pokud to takhle je i v realitě, tak bych tam nepracovala," oponovala naopak jiná divačka.

Témata: Radek Kašpárek MasterChef