Diváci StarDance žádají výměnu porotců: Všechny uráží, tohle je za hranou, vrchol arogance!

Porotci StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. října 2021 10:20 | Aktualizováno: 25. října 2021 21:53

Sobotní druhý díl letošní řady StarDance se některým divákům krajně nelíbil. Na vině je nepříjemné až místy protivné chování porotců, které se řady fanoušků pořadu dotklo. Někteří se nyní zamýšlí, zda už není na čase porotce vyměnit.

Porotci nebyli k tanečníkům příliš shovívaví. Ačkoliv šlo teprve o druhý večer, páry si vyslechly mnohdy kritiku i za drobnosti či za věci, které by se daly pochopit v pozdějších fázích soutěže. Často tak docházelo k situacím, kdy se bodování jednotlivých hodnotitelů výrazně lišilo.

Na to ostatně upozornili i diváci, kterým se přísná porota nezamlouvala. "Porota dnes opravdu byla hrozná. Mnohdy až urážela tančící osobnosti. Hrůza," uvedla autorka jednoho z nejlajkovanějších komentářů na Facebooku.

Dodala, že Genzer se sice snažil a skutečně bral celý večer soutěž s humorem a s pozitivní náladou, zbylí porotci ale nikoliv. "Možná je na zvážení, zda už tam nejsou dlouho. Jejich arogance dnes na vrcholu !! Všichni tři by se měli stydět!!" dodala diskutující, která se setkala s kladnou odezvou.

"Věděla jsem, že Pavel v této soutěži daleko nedojde a po dnešním hodnocení poroty jsem téměř s jistotou věděla že dnes vypadne. Rozhodně nebyl nejhorší a na svůj věk byly jeho výkony dobré. Ostudu si v žádném případě neudělal. Kdyby porota hodnotila spravedlivě a ne účelově tak by dnes nemusel vypadnout a ještě by si zatančil i příště," nešetřila kritikou další diskutující.

"Porota byla přísná a nespravedlivá," dodala další. "Dneska by měla vypadnout porota, nejhorší vystupování snad za celou dobu, všichni čtyři kyselí a pan Tománek by si mohl uvědomit, že není na okresním přeboru, některé jeho komentáře byly za hranou...dost ten večer otrávili," napsala další diskutující.

"Co mě ale udivuje jsou výroky poroty. Jako laik neznám kroky a nášlapy a ranec páru se mi buď líbí nebo ne, ale porota mě často šokuje," uvedla další. "Porota nemá urážet účinkující. Pan Tománek a pan Chlopcik asi závidí mladým účinkujícím jejich věk. Jejich poznámky o 20 letech byly vyloženě trapné, mluví o jejich charakteru," komentuje další uživatelka facebooku.

Témata: StarDance Zdeněk (tanečník) Chlopčík