StarDance už tuto sobotu! Kdo má největší šanci vyhrát?

StarDance

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

12. října 2021 21:37

Populární taneční soutěž StarDance klepe na dveře! už tuto sobotu se před diváky a kamery postaví 10 nových párů tvořených celebritami a jejich tanečníky. Podívejte se, který pár má největší naději vyhrát!

Jako každý rok, i letos si lze na vítěze StarDance vsadit. A z kurzů sázkových kanceláří lze jako každý rok i letos vyčíst, kdo ze soutěžících má podle bookmakerů největší šanci vyhrát.

Sázkové kanceláře Fortuna, Tipsport, Sazkabet a Chance mají o vítězi zcela jasno. Ve všech čtyřech je odhadovaným vítězem s nejmenším kurzem zpěvák a herec Jan Cina! 

Druhé místo je u bookmakerů také shodné, měl by na něm skončit krasobruslař Tomáš Verner. Třetí místo pak může zaujmout Martina Viktorie Kopecká.

Dále jsou sázky poměrně vyvážené. Stejné či podobné kurzy má Marika Šoposká, Andrea Sestini Hlaváčková, Simona Babčáková, Mirai Navrátil, Tereza Černochová a s mírným odstupem i Pavel Trávníček.

Kanceláře ale mají také jasno o tom, kdo bude poslední. A i v tom se všechny čtyři shodují. Adeptem na prvního vypadnuvšího tanečníka je herec Zdeněk Godla!

Témata: StarDance