Miloš Zeman: Mluvčí Ovčáček vyzývá k modlitbě za prezidenta!

Miloš Zeman a Jiří Ovčáček.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. října 2021 15:15

Veřejnost stále nemá moc informací o stavu prezidenta Miloše Zemana, jemuž lidé přejí brzké uzdravení. Je totiž přinejmenším zřejmé, že nejde o žádnou banalitu. Mluvčí prezidenta se obrátil na občany s výzvou k modlitbě.

Ústřední vojenská nemocnice dnes krátce informovala, že prezident je i nadále hospitalizován, konkrétně na Klinice anestezie, resuscitace a intenzivní medicíny, a pečuje o něj tým specialistů a expertů na dílčí zdravotní problémy hlavy státu.

Hradní mluvčí Jiří Ovčáček, který je tradičně aktivní na Twitteru, pak na zmíněné sociální síti sdílel Slovo předsedy České biskupské konference po volbách.

Vyzývám proto v první řadě k modlitbě za prezidenta republiky, v níž mu vyprošujme uzdravení a současně sílu plnit pro dobro celé společnosti zásadní úkoly hlavy státu v této důležité době: https://t.co/l4cMewB1uZ

— Jiří Ovčáček (@PREZIDENTmluvci) October 11, 2021

"Vyzývám v první řadě k modlitbě za prezidenta republiky, v níž mu vyprošujme uzdravení a současně sílu plnit pro dobro celé společnosti zásadní úkoly hlavy státu v této důležité době," uvedl olomoucký arcibiskup Jan Graubner.

Graubner dále pogratuloval jednotlivým politickým stranám k úspěchu ve sněmovních volbách. Zeman tak ústy svého mluvčího učinil už v neděli. 

Témata: Miloš Zeman Jiří Ovčáček