"Necpěte nám to!" Love Island si musí Nova u diváků obhájit!

Mužští protagonisté show Love Island, kterou vysílá Nova.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. září 2021 11:10

Každý televizní pořad rozhodně nenadchne diváky hned od samého začátku, někdy se to nepodaří vůbec. Podobně zatím naráží televize Nova se show Love Island. Někteří lidé by ji dokonce z programu úplně vyřadili.

Love Island je novinkou v podzimním programovém schématu televize Nova. Jde o seznamovací show původem z Velké Británie, v jejíž české verzi usiluje deset soutěžících o výhru ve výši 2 milionů korun. 

Stačí se ovšem podívat na facebook zmíněné stanice a pochopíte, že Love Island si zatím diváky získává jen pozvolna. Mnozí lidé mají naopak potřebu vyjádřit svou nevoli.

Správci sociálních sítí TV Nova tak mají plno práce. Reagovali třeba na výtku, že jde o "dementní pořad". "To je dobře, že jste u nás našla i jiný program, který vás baví," vzkázali divačce, která uvedla, že má raději nejmenovaný detektivní seriál. 

Další žena po zhlédnutí dvou dílů konstatovala, že jí vzrostlo sebevědomí, protože účastníci Love Islandu toho prý v hlavě moc nemají. "Pokud vám to udělalo dobře, máme radost," reagovalo komunikační oddělení Novy.

Nejostřejší kritiku formulovala jistá paní Iveta. "Dnes jsem viděla poprvé a doufám, že naposledy. Nechte si to na Voyu a necpěte to do normálního televizního programu," vzkázala televizi, která to nemohla nechat bez reakce.

"Ivetko, sto lidí, sto chutí. Love Island vám zřejmě po chuti není, ale u většiny lidí se mu dočkalo velmi dobrých ohlasů," kontrovali zástupci televize. 

Témata: Love Island TV Nova