Do haj*lu! Hovada! Narvu vám to do p*dele! Češi brutálně rozsekali Českou poštu!

Česká pošta

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. dubna 2018 13:26

Marketingové oddělení České pošty zřejmě nemá v posledních dnech na růžích ustláno. Soutěž, ve které měli Češi popsat, co by dělali s výhrou, se totiž zvrtla v brutální nálož kritiky.

Česká pošta zveřejnila na facebooku zdánlivě nevinnou soutěž. Zeptala se lidí, kam by si vzali letní věci. "Venku začíná být hezky, a tak bychom si mohli dát soutěž o pár věcí, které by se Vám v tomto počasí mohly hodit. Napište nám do komentářů - Kam byste si výhru vzali ze všeho nejradši - my z Vás vybereme dva výherce, kteří vyhrají klobouk, brýle a ručník," stojí v příspěvku.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat, byly ale o poznání jiné, než jaké pošťáci čekali. Lidé totiž začali společnosti vyčítat prakticky úplně všechno. Především její neefektivní služby, nabídku nepotřebných věcí na přepážce a nespolehlivé zaměstnance.

"Vzal bych si to na reklamační oddělení, kde mi paní/pán bude vysvětlovat, proč z Belgie jde zásilka dva dny a z Malešic na Smíchov 9 dní a stále nic..." píše jeden z uživatelů facebooku.

"Vzal bych si to, až si znovu půjdu na pobočku Chrudimská v Praze pro balíček, který včera nebyl personál schopen ani po patnácti minutách hledání najít, aby mi jej mohl vydat," uvedl další.

"Zkuste jako výhru nabídnout že výhercům dokážete doručit balík opravdu až ke dveřim a nikoliv uskladnit na poště navíc s oznámením dříve než po třech dnech," napsal další.

"Myslím, že největší výhrou pro mě bude, až mi jednou v životě doručí zásilku, tak jak jsem si doručení zaplatila..do vlastních rukou a včas," uvedla jiná nespokojená zákaznice pošty.

" Drahá pošto. Ročně po desetikorunách až stokorunách okradete miliony lidí. Jste jediná organizace, kterou znám, která se absolutně nestydí okrádat lidi na Vánoce! Lžete, děláte ze svých zákazníků pitomce a s naprostou samozřejmostí plýtváte jejich časem. Vaše služby se staly defacto synonymem nekvality, lidé se vám smějí. Tam, kde to je možné, se vašim službám vyhýbají. Provozovat třeba eshop bez alternativy k České poště je absolutně nemožné. To už není ani špatné - to je prostě úplně v hajzlu.," napsal rozzlobený muž.

"Pokud vyhraju a dojde mi to v dohledne budoucnosti, vemu si to na postu kromeriz spacilova a narvu to doprdele nejvyse postizenemu managerovi. Ono totiz, to ze daji doporuceny dopis-smlouvu cizimu cloveku do ruky, to ze rozvozak doveze balik, za nim "utika"pritelkyne 4 mesice po operaci patere a ten ZM.D ji odbyde slovy: pozde, uz mate listek ve schrance, musite na postu, tak toto vsechno je normalni. Jste hovada, nic jineho," přidal se další.

"Až budu chtít spáchat rituální sebevraždu, tak pak teprve bych byl schopen si to vzít na sebe a vylézt v tom na ulici.  Myslím že smrt by přišla velmi rychle od něko z vašich naštvaných zákazniků. Vy fakt umíte nasr.t lidi," zuří jiný Čech.

Témata: Česká pošta