Pátrání po Tomášovi: Poslední vzkaz rodiny ztraceného chlapce!

Brněnští policisté pátrají po pohřešovaném chlapci. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. dubna 2021 14:58 | Aktualizováno: 27. dubna 2021 22:06

Velké zoufalství provází po téměř dvou týdnech trvání pátrání po ztraceném Tomášovi. Nejvíce samozřejmě trpí jeho rodina, která komunikuje prostřednictvím sociálních sítí. Co sdělili její členové naposledy?

Ve středu uplynou už dva týdny, co se v Brně ztratil patnáctiletý Tomáš. Poslední větší pátrací akce se v minulém týdnu soustředila na řeku Svratku, ale výsledek nepřinesla. S každým dnem přitom roste strach nejbližších z toho, že se chlapci něco přihodilo.

Rodina, jejímž jménem komunikuje na sociálních sítích Tomášův bratr, se naposledy vyjádřila před několika dny s tím, že v pátrání navzdory veškerému úsilí není nic nového.

"V tuto chvíli nemáme žádná konkrétní místa, kde hledat. To ale neznamená, že přestaneme. Znovu vám všem děkujeme. Poslední týden nám ukázal, že je spousta úžasných lidí, kteří jsou ochotni pomoci," uvedla rodina na facebooku. 

Mladík je podle popisu asi 170 cm vysoký a hubené postavy, má hnědé oči a tmavé krátce střižené vlasy. Na sobě má černé tepláky, na nohou černobílé tenisky Nike a mikinu.

Témata: Krimi (jednorázové)