Výměna manželek: ŠOK! Štěnice, jedna koupel za týden a předčasný konec!

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. dubna 2021 10:40 | Aktualizováno: 22. dubna 2021 22:02

Výměna manželek po čase opět přinesla velice zajímavou podívanou. Tentokrát se řešila především hygiena, a to paradoxně v obou domácnostech. Epizoda měla nakonec předčasný konec.

Ústředním tématem středeční Výměny manželek byla hygiena, na kterou si stěžovaly obě vyměněné manželky, shodou okolností obě Ivety. Jedna se přesunula z Jablonce nad Nisou do Brzic, druhá v opačném směru.

Jak se ukázalo, v Jablonci se myjí jen jednou za týden, údajně kvůli tvrdé vodě a citlivé pokožce. „Piš si, že jí to o tom koupání mezi osmi očima vpálím,“ varovala už dopředu náhradní manželka.

Problémy byly i v Brzicích, kde druhou Ivetu šokoval "bordel" uvnitř jinak prý nádherného domu. "Fuj, je mi z toho na blití. Ta ženská bude asi pěknej dobytek," konstatovala.

Definitivní rozkol tam přišel kvůli štípancům. "Doma jsem to neměla, pupence naskákaly až druhý den, co jsem přijela sem a postupně se mi to rozšířilo," tvrdila Iveta, která následně navštívila lékaře a došla k jasnému závěru. "Je to nejspíš od štěnic," řekla s tím, že jsou v posteli, kde spí.

Honza to ale obrátil proti ní a jejím hygienickým návykům. „To je proto, že se nemeješ, můžu já za to? Tady chodíš po vesnici, hladíš si psy a říkáš, že jsi na ně alergická, tak se máš víckrát denně koupat," konstroval.

V následné padla z úst Ivety i vulgární slova, že "lidi jsou ku*vy". Epizoda neslavně skončila o den dříve.

Témata: Výměna manželek