Petr Kellner (†56): Jak vypadal pohřeb nejbohatšího Čecha?

Petr Kellner 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

12. dubna 2021 17:57 | Aktualizováno: 12. dubna 2021 22:35

Nejbližší se rozloučili s nejbohatším Čechem Petrem Kellnerem, který tragicky zahynul před pár týdny ve Spojených státech amerických. Jak vypadal pohřeb miliardáře?

Člen představenstva PPF Vladimír Mlynář dnes na twitteru potvrdil, že pohřeb proběhl o uplynulém víkendu. Již dříve ve vysílání Českého rozhlasu uvedl, že není pravděpodobné, že by po miliardáři dědil někdo jiný než členové rodiny.

"O víkendu jsme se definitivně rozloučili s Petrem Kellnerem. Děkuji všem, kteří mu v uplynulých dnech věnovali pozitivní vzpomínku," napsal na sociální síti a připojil fotku z piety.

O víkendu jsme se definitivně rozloučili s PK… děkuji všem, kteří mu v uplynulých dnech věnovali pozitivní vzpomínku. pic.twitter.com/wsL9zaq16v

— Vladimír Mlynář (@mlyvla) April 12, 2021

Kellner tragicky zahynul společně s dalšími čtyřmi lidmi při nehodě vrtulníku na Aljašce koncem března. Stroj je vynášel na vrchol ledovce, na kterém měla skupina lyžovat. 

Karambol přežil jediný člověk, osmačtyřicetiletý David Horváth, s nímž už mluvili američtí vyšetřovatelé. Ti by zítra měli zveřejnit první předběžné závěry. 

Témata: Petr Kellner